Cursuri germana

Cursuri germana corporate

Flag Germany

Limba germana este una din cele mai solicitate limbi in ultimii ani, datorita cresterii influentei si prezentei pe piata din Romania a numeroase companii si multinationale germane si austriece, precum si datorita expansiuni  companiilor autohtone in tarile din vestul Europei.

International English School Romania organizeaza cursuri intensive de limba germana, pentru toate nivelurile: germana incepatori, germana elementar, germana mediu, germana avansati, cursuri de limba germana de specialitate (juridic, medical etc) si germana pentru mediul de afaceri, in cadrul departamentului de cursuri corporate, disponibil persoanelor juridice.

Cui se adreseaza cursurile noastre:

Students

Cursurile de germana organizate de International English School Romania sunt concepute special pentru clientii persoane juridice care doresc sa organizeze la cursuri intensive de limba germana si intra in segementul de cursuri corporate de limbi straine. International English School Romania organizeaza cursuri de germana in toata tara, avand, prin reprezentantii zonali, acoperire nationala, cu un standard comun de calitate.  Apeland la serviciile noastre, indiferent de judetul in care va aflati, aveti garantia unui curs de limba germana organizat profesionist, cu traineri foarte bine prgatiti, care sunt specializati in cursuri pentru oamenii care lucreaza in mediul de afaceri si care sunt la curent cu cele mai noi si interactive metode de predare.

Rezerva un curs de Germana IES!

Rezerva Curs

Pentru mai multe informatii privind cursurile de limba germana organizate de IES Romania, sau pentru a solicita o oferta de pret, puteti solicita aici o oferta de pret. In 24 de ore veti primi toate informatiile precum si o oferta cu o simulare de pret.