Cursuri Germana Bucuresti

International English School va ofera  in Bucuresti cursuri corporate de limba germana , concepute special pentru companiile care doresc sa organizeze la sediul propriu cursuri intensive de limba germana. Manuale de predare germana de ultima generatie, traineri dedicati si competenti, care s-au specializat pentru  a preda limba germana in tari din Uniunea Europeana, module personalizate de cursuri de germana sunt disponibile in Bucuresti, atat pentru grupe de cursanti cat si pentru studiu individual.  Cursurile corporate de limba germana pot avea specific general sau de afaceri. Iata grila cursurilor disponibile :

  • Cursuri Germana Incepatori (2 module: incepatori absoluti si Elementar) A0/A2
  • Cursuri Germana Mediu (3 module: germana Pre Intermediar, Germana Intermediar si Germana Mediu spre Avansat) B1/B2
  • Cursuri Germana Avansat (2 module : germana Avansat si germana Proficiency) C1/C2
  • Cursuri Germana de Afaceri
  • Cursuri Germana Limbaje Specializate (germana tehnica, germana in contabilitate, germana financiara, germana medicala etc)

Pachete complete de servicii:

- Cooperare cu Resursele Umane, monitorizari permanente ale cursantilor, rapoarte detaliate
- Locatie avatajoasa: Cursurile sunt sustinute  la sediul companiei beneficiare.
- Customizare: Modulele de curs sunt customizate si optimizate in functie de cerintele dvs, avand durata, si continut construit special pentru solicitarile beneficiarului
- Materiale de calitate: Manualele sunt editate in Germania, la editura Cornelsen, cea mai mai prestigioasa editura germana de manual. Cartile au CD-uri audio si caiete de exercitii la care se adauga materiale de consolidare concepute de trainerii nostri, special pentru fiecare grupa de cursanti in parte.
- Tehnici de predare interactive: Cursurile noastre de germana sunt dinamice, atractive si usor de parcurs, cu module in care se predau combinat notiuni de gramatica, de specialitate, de conversatie si de vocabular astfel incat progresul sa fie consistent si durabil.