Experienta IES Romania

De ce sa alegeti cursurile noastre

- Vechime in oragnizarea de cursuri: Infiintata in 1998, International English School Romania este una din cele mai vechi scoli cu capital integral romanesc in domeniul cursurilor de limba germana

- Experienta considerabila in cursuri de germana  customizate: Lucram exclusiv pentru mediul de afaceri si avem o expertiza solida in privinta trainingului de limbi straine. De fiecare data cand organizam un curs de limba germana pentru o companie punem in centrul activitatii de predare atingerea obiectivelor de curs si imbunatatirea nivelului de germana al cursantilor.

- Profesorii nostri sunt foarte bine pregatiti, sunt dinamici si flexibili si se perfectioneaza in permanenta, fiind la curent cu cele mai noi manuale si metode de predare. Ei participa anual la seminarii de pregatire pentru a fi la curent cu toate noutatile profesiei si a cunoaste noile metode si manuale aparute pe piata.

Portofoliu exceptional de clienti:

Din 1998 organizam cu succes cursuri corporate de limba germana pentru multinationale de prestigiu care au apelat constant la serviciile noastre. Din 2014 suntem furnizori acreditati Ford. PETROM, Deutsche Bahn, ROMATSA, Rondoganahl,  VTU Engineering, Ariston, Mercedes, British Petroleum, CEZ, Lujan, Unicredit, Lasselberger, Valoris, Petrotel Lukoil sunt doar cateva din numele sonore care au utilizat cu succes la serviciile noastre, alegand IES Romania pentru cursurile de germana.