Testimoniale

"Colaborarea cu IES a fost extrem de eficienta si am apreciat profesionalismul cu care a fost tratata relatia contractuala cu compania noastra (raportarea si monitorizarea progreselor la cursurile de limba germana si engleza) cat si calitatea serviciilor oferite: cursuri pentru dezvolatrea abilitatilor de comunicare in mediul de afaceri.

Cursurile de limba germana si engleza au corespuns in totalitate nevoilor companiei noastre. 

Recomandam cu incredere colaborarea cu International English School Romania."

Paula Fratila
ATP Exodus

Responsabil Regional Procese HR

ATP EXODUS

Activitatea International English School Romania este caracterizata de consecventa, un standard inalt al calitatii, monitorizare permanenta a desfasurarii cursurilor precum si traineri entuziasti si foarte bine pregatiti.

Trainingul s-a incadrat in categoria TRAINING CORPORATE, fiind customizat special pentru necesitatile cursantilor. International English School Romania ne-a oferit pachete flexibile de training, traineri foarte bine pregatiti, cu atitudine proactiva si flexibila, orientati in totalitate catre necesitatile companiei noastre. Continutul cursurilor de limba germana si metoda de predare au fost adaptate la cerintele cursantilor, s-a mentinut un ritm alert si astfel progresul seminificativ a fost o consecinta fireasca.

Ca atare, recomandam cursurile de limbi straine ale IES Romania ca fiind profesioniste si extrem de utile pentru cursantii din mediul de afaceri.

Departament HR
Salesianer Miettex

Salesianer Miettex

Pe parcursul colaborarii noastre, trainerul a dat dovada de flexibilitate, predare
dinamica, interactiva. S-a urmarit in special manualul adecvat fiecarui nivel de grupa, dar
nu s-a neglijat gramatica sau orice alta solicitare extra-programa din partea cursantilor.

Recomandam colaborarea cu International English School in domeniul cursurilor de limbi straine pentru afaceri si termeni de specialitate.

ECO Rom Ambalaje SA